KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. října, čtvrtek, svátek má: Michaela


Kapr s rumem

Kategorie: speciality, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kapr s rumem potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg kapra
   • 3 vejce
   • 2 bílky
   • petrželová nať
   • 150 g tvrdého sýra
   • 0,5 dcl rumu
Recept kapr s rumem připravíme takto:
Očištěného kapra uvaříme v osolené vodě. Potom maso vykostíme, přidáme nadrobno nakrájenou petrželovou nať, 100 g nastrouhaného sýra a tři vejce, řádně promícháme a v předehřáté troubě zapekáme asi 15 minut. Pak na upečenou směs navrstvíme sníh ze dvou bílků, posypeme zbylým nastrouhaným sýrem a znovu dáme na chvíli zapéct. Vyndáme, polijeme rumem a zapálíme. Po zhasnutí plamene podáváme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Kapr s rumem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Ďábelský kapr   Kapr na modro po staročesku   Kapr v houbové remuládě   Trnavský kapr  


kapr s rumem, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!