KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 14. prosince, čtvrtek, svátek má: Lýdie


Kantonské nudle

Kategorie: hlavní jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kantonské nudle potřebujeme tyto suroviny:

   • 100 g vepřová kýty
   • 40 g houby shiitake
   • 40 g bambusových výhonků
   • 30 g pórku
   • 20 g ústřicové omáčky
   • 5 g rostlinného oleje
   • 100 g nudlí Kanton Monika
   • 30 g salátové okurky
Recept kantonské nudle připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky (a můžeme naložit na několik hodin do oleje). Bambus, houby shiitake a pórek také nakrájíme na nudličky (pokud máme sušené houby shiitake, musíme je namočit nejméně na dvě hodiny do chladné vody, potom je scedit a takřka "vyždímat"). Na rozehřátém oleji orestujeme nejprve maso do zlatova, pak přidáme i zbytek surovin, znovu krátce orestujeme. Velmi krátce spaříme nudle a necháme okapat. Všechny suroviny spojíme dohromady a dochutíme ústřicovou omáčkou. Při podávání doplníme krájenou čerstvou salátovou okurkou.





kantonské nudle, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!