KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. října, čtvrtek, svátek má: Michaela


Kančí biftečky

Kategorie: minutky, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kančí biftečky potřebujeme tyto suroviny:

   • kančí kýta
   • pepř
   • trošku másla
   • olej
Recept kančí biftečky připravíme takto:
Kýtu nakrájíme na plátky, pěstí trochu umačkáme, opepříme a vložíme na rozpálenou pánvičku s olejem. Pečeme z každé strany tak dlouho, dokud se neobjeví na mase krev (pokud je tam necháme déle, tak nebude maso šťavnaté). Nakonec dáme opečené bifteky do zapékací misky s troškou másla a malinko vody, přikryjeme a dáme do trouby asi tak na 20 minut. Osolíme až před podáváním na talíři.





kančí biftečky, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!