KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 29. června, čtvrtek, svátek má: Petr a Pavel


Kafta bisavyen

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kafta bisavyen potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g jehněčího mletého masa
   • 5 větších brambor
   • cibule
   • 4 rajčata
   • 50 g petržele kudrnky
   • olej na smažení
   • rajčatová šťáva (nebo protlak)
   • sůl
   • bílý pepř
Recept kafta bisavyen připravíme takto:
Mleté maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, petrželí a dochutíme solí a pepřem. Na vymazaný plech vložíme připravenou směs a pečeme v troubě asi půl hodiny v troubě. Mezitím nakrájíme brambory na plátky a osmahneme je v oleji doměkka. Na plátky nakrájená rajčata také osmahneme. Pak je poklademe na maso do vrstev spolu s plátky osmažených brambor. Takto připravený pekáč s vrstvami masa, rajčat a brambor bohatě zalijeme rajčatovou šťávou a zapečeme v troubě asi 15 minut. Pokrm kafta bisavyen podáváme s bílou rýží.





kafta bisavyen, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!