KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 16. prosince, sobota, svátek má: Albína


Jistebnická polévka

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jistebnická polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g kapřích jiker
   • cibule
   • 50 g másla
   • 2 lžíce hladké mouky
   • sůl
   • 1,5 l vývaru z ryb
   • 4 lžíce sterilovaného hrášku
Recept jistebnická polévka připravíme takto:
Do procezeného vývaru nastrouháme cibuli, přidáme pokrájené jikry a povaříme (asi 10 minut). Pak polévku zahustíme světlou jíškou z másla a mouky a ještě chvíli povaříme. Nakonec přidáme hrášek.





jistebnická polévka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!