KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. října, čtvrtek, svátek má: Michaela


Jihotyrolské noky

Kategorie: přílohy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jihotyrolské noky potřebujeme tyto suroviny:

   • 700 g moučných brambor
   • 2 vejce
   • 60 g másla
   • 100 g hrubé mouky
   • sůl
   • pepř
Recept jihotyrolské noky připravíme takto:
Oloupané a omyté brambory uvaříme do měkka. Pak slijeme vodu a ještě teplé brambory prolisujeme do mísy, přidáme vejce, máslo a trochu soli a pepře a necháme vychladnout. Pak přidáme mouku a vypracujeme těsto, které musí být suché, ale tuhé. Z těsta vykrajujeme z noky, které házíme do vroucí osolené vody a vaříme 8–10 minut. Uvařené noky z vody vyjmeme a necháme je okapat.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Jihotyrolské noky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bramborové noky   Bramborové noky do polévky   Jablečné noky   Jemné noky   Krupicové noky   Máslové noky   Noky   Špenátové noky   Tvarohové noky  


jihotyrolské noky, recept, přílohy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!