KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. října, úterý, svátek má: Hedvika


Jihočeské zelňáky

Kategorie: předkrmy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jihočeské zelňáky potřebujeme tyto suroviny:

   • kysané zelí
   • sádlo se škvarky
   • mléko
   • hladká mouka
   • sůl
   • kmín
Recept jihočeské zelňáky připravíme takto:
Do mouky přidáme zelí, škvarky, sůl, kmín a mléko a to vše zpracujeme na těsto. To pak vyválíme na plát asi 1,5 cm silný, z něj vykrajujeme kolečka, která klademe na vymaštěný plech. Pečeme v troubě při teplotě 200°C asi 25 minut (do růžova).





jihočeské zelňáky, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!