Dnes je 19. února, úterý, svátek má: Patrik
Jihočeská rybí polévkaKategorie: polévky, ryby a vodní potvoryHodnocení receptu:   Na recept jihočeská rybí polévka potřebujeme tyto suroviny: • 5 rybích hlav • 500 g rybích vnitřností • 100 g celeru • 50 g petržele • 50 g mrkve • 100 g másla • předvařený hrách • kousek celého zázvoru • 20 kuliček pepře • máslová jíška • sůl Recept jihočeská rybí polévka připravíme takto: Zeleninu nastrouháme a prudce osmahneme na másle. Přilijeme 1,5 l vody, přidáme hrst hrachu, koření, cibuli, rybí hlavy a vaříme 30 minut. Polévku přecedíme, zahustíme světlou jíškou, přidáme pokrájené vnitřnosti a ješte 20 minut povaříme.
jihočeská rybí polévka, recept, polévky Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2019 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!