KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. listopadu, neděle, svátek má: Alžběta


Jerevanský bosbaš

Kategorie: polévky, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jerevanský bosbaš potřebujeme tyto suroviny:

   • 125 g skopového masa
   • 30 g hrachu
   • 25 g cibule 100 g brambor
   • 15 g rajčatového protlaku
   • 30 g jablek
   • 10 g sušených švestek
   • sůl
   • pepř
   • 10 g petrželky
   • 10 g koriandru
Recept jerevanský bosbaš připravíme takto:
V první řadě musíme maso uvařit potom bujon z masa přelijeme přes sítko, aby se odstranily zhuštěniny a necháme dovařit s vařeným hrachem. Brambory nakrájíme na středně velké kostičky a společně s uvařeným masem usmaženými cibulemi, rajčatovým protlakem,umytými sušenými švestkami a na kostičky nakrájenými jablky necháme vařit v bujonu.





jerevanský bosbaš, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!