Dnes je 19. ledna, úterý, svátek má: Doubravka
Jemný borůvkový koláčKategorie: sladkostiHodnocení receptu:   Na recept jemný borůvkový koláč potřebujeme tyto suroviny: • 150 g polohrubé mouky • 200 ml mléka • 100 g másla • 60 g cukru moučka • 2 vejce • 500 g borůvek • půl prášku do pečiva • sůl • šlehačka Recept jemný borůvkový koláč připravíme takto: Máslo utřeme spolu s vyšlehaným cukrem a žloutky, dobře promícháme a přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Přidáme mléko, špetku soli a nakonec lehce vmícháme vyšlehaný sníh z bílků. Vzniklé těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech, posypeme borůvkami s cukrem a dáme péci. Před podáváním ozdobíme šlehačkou.
jemný borůvkový koláč, recept, sladkosti Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!