KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 29. června, čtvrtek, svátek má: Petr a Pavel


Jelení steak na červeném víně

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jelení steak na červeném víně potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 jelení steaky (po 150 g)
   • 1 cibule
   • 100 g másla
   • 2 lžíce smetany
   • 350 ml červeného vína
   • sůl
   • 5 kuliček jalovce
Recept jelení steak na červeném víně připravíme takto:
Steaky lehce naklepeme, vložíme do červeného vína, přidáme jalovec a necháme asi jednu hodinu uležet. Pak maso vyndáme, marinádu procedíme sítem, ale nevyléváme. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na polovině rozehřátého másla, přidáme polovinu zcezené marinády a dusíme asi 10 minut. Pak cibuli rozmixujeme. Na zbylém másle opečeme marinované jelení steaky (přibližně 5 minut z každé strany) a uchováme je v teple. Výpek povaříme se zbytkem marinády, přidáme rozmixovanou cibuli se smetanou a dochutíme solí. Při podávání jelení steaky přelijeme vínovou omáčkou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Jelení steak na červeném víně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bavorský steak II   Bedly na víně   Čočka na víně   Drůbeží játra na víně   Dušená koroptev na víně   Dušená krůta na víně   Dušené hovězí na víně   Hovězí guláš na víně   Hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré   Hovězí na česneku a víně   Hovězí na víně s brusinkami   Hovězí nudličky na víně   Hovězí plec na červeném víně   Hovězí ragú na víně se žampiony   Hovězí steak se zeleninou   Hovězí steak v pivní marinádě   Jelení guláš   Jelení guláš II   Jelení kýta se zeleninou a rozmarýnem   Jelení perkelt   Jelení plec pečená se šunkou   Jelení ragú na červeném víně   Kachna na víně   Kapr na víně se šunkou   Karbanátky dušené na víně   Kohout na víně   Králičí játra na víně   Králík na česneku a víně   Králík v červeném zelí   Krůtí steaky zapečené s chřestem   Kuře na víně   Kuře se žampiony na víně   Kuřecí plátky na víně   Kuřecí prsa na červeném víně   Kuřecí prsa na víně s česnekem   Kuřecí steak na bylinkovém másle s broskvemi   Maso dvou barev na víně   Mleté medailonky na víně   Myslivecká roláda ze jeleního masa   Pečený candát na víně se smetanou   Pečený králík na víně   Pečený steak ze žraloka s omáčkou   Pstruh na másle a víně   Pstruh na tokajském víně   Pstruh na víně   Skopové na víně   Srnčí na víně se sýrem   Steak s omáčkou ze zeleného pepře   Steak z lososa na česneku   Steaky s grilovanou zeleninou  


jelení steak na červeném víně, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!