KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 11. prosince, pondělí, svátek má: Dana


Jelení ragú s hříbky na červeném víně

Kategorie: speciality, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jelení ragú s hříbky na červeném víně potřebujeme tyto suroviny:

   • 60 dkg předního jeleního masa
   • 1 paprika
   • 1 rajče
   • 4 dcl červeného vína
   • 20 dkg hříbků
   • 0,5 kg brambor
   • 1 dcl stolního oleje
   • 3 dcl masového vývaru
   • sůl
   • 2 bobkové listy
   • 2 stroužky česneku
   • čerstvý tymián
   • čerstvý rozmarýn
Recept jelení ragú s hříbky na červeném víně připravíme takto:
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme na větší kousky nakrájená rajčata a papriku a na kolečka nakrájený česnek, směs osolíme a necháme několik minut podusit. Jelení maso nakrájíme na kostičky, přidáme k cibulovému základu, přidáme bobkový list, rozmarýn, tymián, promícháme, podlijeme vodou a červeným vínem a maso vaříme do měkka. Ještě než bude ragú úplně hotové, vmícháme do něj hříbky a na kostičky nakrájené brambory a 10-15 minut povaříme.





jelení ragú s hříbky na červeném víně, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!