KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. února, pondělí, svátek má: Oldřich


Jelení guláš II

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jelení guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg jeleního masa
   • 1 cibule
   • sůl
   • mletá červená paprika
   • mletý černý pepř
   • rozmarýn
   • tymián
   • hladká mouka
   • olej
Recept jelení guláš připravíme takto:
Na kostky nakrájené maso dáme do pekáče, lehce osolíme, posypeme kořením, pokapeme olejem, promícháme a necháme chvíli odležet. Potom přidáme na čtvrtky rozkrájenou cibuli, mírně podlijeme vodou a v troubě při 170-180°C upečeme doměkka. Během pečení maso přeléváme výpekem a podle potřeby podlijeme vodou. Hotové maso vyndáme a uchováme v teple. Do výpeku dáme hladkou mouku a krátce osmahneme. Postupně za stálého míchání pomalu přiléváme vodu (jen tolik, až dosáhneme požadované hustoty omáčky) a chvíli povaříme, případně podle potřeby dochutíme. Do hotové omáčky vrátíme zpět maso. Jelení guláš podáváme například s bramborovými knedlíky.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Jelení guláš II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Americký guláš   Bačovský guláš z beraního masa   Barevný guláš   Barevný vepřový guláš   Beraní guláš   Beraní pikantní guláš s fazolemi   Bramborový guláš   Bramborový guláš II   Bramborový guláš s cuketou   Bramborový guláš s klobásou   Bramborový guláš s medvědím česnekem   Bramborový guláš s mletým masem   Bramborový guláš s uzeninou   Bramborový guláš se slaninou   Bramborový guláš se zeleninou   Bramborový smetanový guláš   Bůčkový guláš   Budějovický guláš   Bulharský guláš   Burgundský guláš   Buřt guláš s jidášovým uchem   Buřtguláš   Cibulkový guláš   Cikánský guláš   Cizrnový guláš   Černý houbový guláš   Ďábelský guláš   Dančí guláš   Debrecínský guláš s rajčaty   Domácí guláš   Farmářský guláš   Fazolový guláš   Fazolový guláš s masem   Fazolový guláš s uzeninou a slaninou   Fazolový guláš Santa Fe   Fazolový guláš se zázvorem   Fazolový kuřecí guláš   Francouzský guláš   Guláš Attila   Guláš flamendr   Guláš po horňácku   Guláš s houbami   Guláš s lečem   Guláš Samuraj   Guláš z divočáka a s jeřabinami   Guláš z hovězí oháňky   Guláš z Kentucky   Guláš z pýchavek   Guláš z václavek   Guláš ze skopového masa  


jelení guláš ii, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!