KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. října, sobota, svátek má: Brigita


Jehněčí špíz

Kategorie: speciality, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí špíz potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g vykostěného jehněčího hřbetu
   • 2 červené papriky
   • 12 šalotek
   • 4 středně velké cibule
   • 8 třešňových rajčat
   • 2 stroužky česneku
   • 100 ml olivového oleje
   • 1 lžička cayennského pepře
   • 1 lžička kořenící pasty sambyl oelek
   • 1 lžička soli
   • špetka mleté skořice
   • kmín
   • koriandr
Recept jehněčí špíz připravíme takto:
Česnek rozetřeme s olejem a kořením, přidáme na kostky nakrájené maso, důkladně promícháme, přikryjeme a marinujeme nejméně 3 hodiny. Papriky nakrájíme na kousky, cibule rozčtvrtíme a šalotky oloupeme. Maso vyjmeme z marinády, osušíme a střídavě se šalotkou, paprikou, cibulí a rajčaty napichujeme na špíz. Po všech stranách grilujeme asi 15 minut.





jehněčí špíz, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!