KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 28. června, středa, svátek má: Lubomír


Jehněčí rolka s provensálskou omáčkou

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí rolka s provensálskou omáčkou potřebujeme tyto suroviny:

   • vykostěný jehněčí bok
   • 1 menší cibule
   • 200 g játrové paštiky
   • sůl
   • pepř
   • na omáčku: 3 cibule + 5 rajčat + 5 stroužků česneku + 125 ml suchého bílého vína + 2 lžíce oleje
   • trocha nasekané petrželky
Recept jehněčí rolka s provensálskou omáčkou připravíme takto:
Bok rozdělíme na 2 až 3 pláty (podle velikosti), osolíme, potřeme játrovou paštikou, posypeme nadrobno nakrájenou cibulí, srolujeme, pevně převážeme nití a upečeme v troubě při teplotě 180°C (asi 45 minut). Než se maso upeče, připravíme omáčku tak, že osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, oloupaná rajčata, osolíme a opepříme, podlijeme vínem a krátce podusíme. Hotové rolky zbavíme nití a nakrájíme na plátky. Při podávání plátky rolky přelijeme omáčkou a posypeme petrželkou. Podáváme nejlépe s dušenou rýží.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí rolka s provensálskou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Anglické jehněčí žebro   Bílé zelí s jehněčím masem a jablky   Bramborové noky s omáčkou ze sýra   Brambory s houbovou omáčkou   Brambory s ředkvičkovou omáčkou   Candát s cibulovou omáčkou   Candát s jemnou petrželkovou omáčkou   Celer s houbovou omáčkou   Česneková jehněčí žebra   Česnekové jehněčí   Dušená ryba se smetanovou omáčkou a hřiby   Dušené kuře s bílou omáčkou   Egyptské jehněčí kotlety   Fazolky se smetanovou omáčkou   Fettucine s houbami a rajčatovou omáčkou   Fettucine s oříškovou omáčkou   Gnocchi s tvarohovou omáčkou   Grilovaný kapr s jablečnou omáčkou   Halušky s rajčatovou omáčkou   Houbové palačinky se sýrovou omáčkou   Hovězí maso s křenovou omáčkou   Hovězí maso s pažitkovou omáčkou   Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou   Hovězí pečeně s kyselou omáčkou   Hovězí plátky s pikantní omáčkou   Hovězí s estragonovou omáčkou   Hovězí s křenovou omáčkou   Chřest s holandskou omáčkou   Chřest se smetanovou omáčkou   Irská jehněčí mísa   Irský jehněčí guláš   Jehněčí džuveč se zeleninou   Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou   Jehněčí hřbet plněný meduňkou   Jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem   Jehněčí karbanátky   Jehněčí kari   Jehněčí kolínka na bylinkách   Jehněčí kolínko pečené s česnekem a rozmarýnem   Jehněčí kořínek na kmínu   Jehněčí kotletky v česnekové strouhance   Jehněčí kotletky v marinádě   Jehněčí kotlety   Jehněčí kotlety na bylinkách   Jehněčí kotlety po anglicku   Jehněčí kotlety po srbsku   Jehněčí kotlety se sýrem   Jehněčí kotlety se zeleninou   Jehněčí kotlety se žampiony   Jehněčí kousky na rajčatech s šalvějí a česnekem  


jehněčí rolka s provensálskou omáčkou, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!