KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. srpna, čtvrtek, svátek má: Petra


Jehněčí přírodní řízky

Kategorie: minutky, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí přírodní řízky potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg jehněčí kýty
   • sůl
   • pepř
   • hladká mouka
   • olej
Recept jehněčí přírodní řízky připravíme takto:
Z očištěné jehněčí kýty nakrájíme 6 až 8 řízků, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném tuku smažíme asi 8 minut po každé straně. Podáváme s vařenými bramborami.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí přírodní řízky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Benátské řízky   Dijonské vepřové řízky   Holštýnské řízky   Jehněčí hřbet na česneku s listovým špenátem   Jehněčí kotletky s rybízem   Jehněčí plátek na zelených fazolkách   Kuřecí přírodní řízek s hořčicí   Minutkový jehněčí guláš s lečem   Ovčácké řízky   Plněné dančí řízky   Přírodní hovězí roštěná   Přírodní telecí řízky   Přírodní vepřové řízky   Přírodní vepřový řízek   Rychtářské řízky   Španělské jehněčí kotlety   Vepřové řízky s křenem   Vepřový přírodní řízek se smaženou cibulí   Vídeňské telecí řízky  


jehněčí přírodní řízky, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!