KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. října, pátek, svátek má: Vendelín


Jehněčí po seversku

Kategorie: speciality, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí po seversku potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g jehněčího masa
   • 250 g brambor
   • 200 g kapusty
   • 150 g cibule
   • sůl
   • pepř
   • 1 masox
   • česnek
   • worcesterová omáčka
Recept jehněčí po seversku připravíme takto:
Maso nakrájíme na malé kousky, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, sůl, pepř, zalijeme vývarem z masoxu a pomalu dusíme. Až je maso skoro měkké, přidáme syrové brambory nakrájené na dlouhé proužky a nadrobno nakrájenou kapustu a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme prolisovaným česnekem a worcesterovou omáčkou.





jehněčí po seversku, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!