![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 16. ledna, sobota, svátek má: Ctirad ![]() • 800 g jehněčího masa • 250 g brambor • 200 g kapusty • 150 g cibule • sůl • pepř • 1 masox • česnek • worcesterová omáčka Recept jehněčí po seversku připravíme takto:
Maso nakrájíme na malé kousky, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, sůl, pepř, zalijeme vývarem z masoxu a pomalu dusíme. Až je maso skoro měkké, přidáme syrové brambory nakrájené na dlouhé proužky a nadrobno nakrájenou kapustu a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme prolisovaným česnekem a worcesterovou omáčkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí po seversku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Jehněčí Bourgignon Jehněčí filé na kyjevský způsob Jehněčí koleno se špenátem Jehněčí kýta Bougignonne Jehněčí na hráškovém pyré Jehněčí špíz Tagliatelle s jehněčím ragů Velikonoční jehněčí plec Velikonoční nádivka s jehněčím kořínkem jehněčí po seversku, recept, speciality |
|