KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 16. prosince, sobota, svátek má: Albína


Jehněčí plátek na zelených fazolkách

Kategorie: minutky, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí plátek na zelených fazolkách potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g jehněčí kýty
   • 200 g celých zelených fazolek
   • 50 g másla
   • 100 ml smetany
   • 1 červená cibule
   • 1 lžička škrobu
   • sůl
   • tymián
   • pepř
   • olej
Recept jehněčí plátek na zelených fazolkách připravíme takto:
Plátky masa osolíme, okořeníme a zprudka opečeme na oleji. Cibuli nkrájíme najemno, orestujeme na másle, přidáme fazolky, osolíme, opepříme a necháme podusit. Mírně zahustíme škrobem. Plátky masa podáváme s připravenými fazolkami.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy   Jehněčí hřbet na česneku s listovým špenátem   Jehněčí kotletky s rybízem   Jehněčí přírodní řízky   Minutkový jehněčí guláš s lečem   Španělské jehněčí kotlety  


jehněčí plátek na zelených fazolkách, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!