![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g jehněčí kýty • 200 g celých zelených fazolek • 50 g másla • 100 ml smetany • 1 červená cibule • 1 lžička škrobu • sůl • tymián • pepř • olej Recept jehněčí plátek na zelených fazolkách připravíme takto:
Plátky masa osolíme, okořeníme a zprudka opečeme na oleji. Cibuli nkrájíme najemno, orestujeme na másle, přidáme fazolky, osolíme, opepříme a necháme podusit. Mírně zahustíme škrobem. Plátky masa podáváme s připravenými fazolkami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy Jehněčí hřbet na česneku s listovým špenátem Jehněčí kotletky s rybízem Jehněčí přírodní řízky Minutkový jehněčí guláš s lečem Španělské jehněčí kotlety jehněčí plátek na zelených fazolkách, recept, minutky |
|