Dnes je 07. prosince, sobota, svátek má: Ambrož a Benjamín
Jehněčí na šafránuKategorie: hlavní jídla, skopové masoHodnocení receptu:   Na recept jehněčí na šafránu potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg jehněčího masa bez kosti • 100 ml kyselé smetany • několik vláken šafránu namočeného do 100 ml vody • sůl • půl lžičky drceného kmínu • čtvrt lžičky mletého zázvoru • půl lžičky mleté papriky • půl lžičky kari • olej Recept jehněčí na šafránu připravíme takto: Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opečeme a oleji, zalijeme smetanou a dusíme, dokud se veškerá tekutina nevysmahne. Pak přidáme koření kromě šafránu, podlijeme a na mírném ohni dusíme do měkka. Nakonec ochutíme šafránovou vodou a ještě 5 minut povaříme.
jehněčí na šafránu, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2019 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!