KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. října, úterý, svátek má: Hedvika


Jehněčí na rozmarýnu II

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí na rozmarýnu potřebujeme tyto suroviny:

   • 1/2 kg libového jehněčího masa
   • 4 lžíce rybízového džemu
   • 1 lžíce nasekaného rozmarýnu
   • 1 rozetřený stroužek česneku
   • 45 dkg vařených brambor
   • 45 dkg pórku
   • 1.5 dcl zeleninového vývaru
   • 4 lžičky žervé
   • sůl
   • pepř
Recept jehněčí na rozmarýnu připravíme takto:
Maso potřeme džemem, rozmarýnem, česnekem, solí a pepřem a pečeme asi půl hodiny v silně rozehřáté troubě. Mezitím uvaříme brambory a pórek, vývar schováme. Brambory a pórek ušleháme na kaši a vmícháme do ní žervé. Na pánvi pět minut povaříme džem s vývarem. Upečené maso nakrájíme na plátky, přelijeme omáčkou a servírujeme s kaší a zeleninou vařenou v páře.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí na rozmarýnu II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Anglické jehněčí žebro   Bílé zelí s jehněčím masem a jablky   Česneková jehněčí žebra   Česnekové jehněčí   Dančí kýta na rozmarýnu   Egyptské jehněčí kotlety   Irská jehněčí mísa   Irský jehněčí guláš   Jehněčí džuveč se zeleninou   Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou   Jehněčí hřbet plněný meduňkou   Jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem   Jehněčí karbanátky   Jehněčí kari   Jehněčí kolínka na bylinkách   Jehněčí kolínko pečené s česnekem a rozmarýnem   Jehněčí kořínek na kmínu   Jehněčí kotletky v česnekové strouhance   Jehněčí kotletky v marinádě   Jehněčí kotlety   Jehněčí kotlety na bylinkách   Jehněčí kotlety po anglicku   Jehněčí kotlety po srbsku   Jehněčí kotlety se sýrem   Jehněčí kotlety se zeleninou   Jehněčí kotlety se žampiony   Jehněčí kousky na rajčatech s šalvějí a česnekem   Jehněčí kýta s mrkví a bramborami   Jehněčí maso na česneku   Jehněčí maso na houbách   Jehněčí maso na paprice   Jehněčí maso s fazolkami   Jehněčí maso se žampióny   Jehněčí na česneku s brambory a špenátem   Jehněčí na chmelu   Jehněčí na rozmarýnu   Jehněčí na smetaně   Jehněčí na šafránu   Jehněčí plátky buchlovské paní   Jehněčí po marocku   Jehněčí ragú se žampiony   Jehněčí roláda se špenátovou náplní   Jehněčí rolka s provensálskou omáčkou   Jehněčí s houbami   Jehněčí s rozmarýnem   Jehněčí souvlaki   Jehněčí výpečky   Králík na česneku a rozmarýnu   Kuřecí prsa na rozmarýnu   Kyperská jehněčí pečeně  


jehněčí na rozmarýnu ii, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!