Jehněčí na česneku s brambory a špenátemKategorie: hlavní jídla, skopové masoHodnocení receptu:   Na recept jehněčí na česneku s brambory a špenátem potřebujeme tyto suroviny: • 350 g libového jehněčího masa • 400 g brambor • 800 g špenátu • 40 g cibule • 40 ml mléka • 1 vejce • 8 stroužků česneku Recept jehněčí na česneku s brambory a špenátem připravíme takto: Jehněčí maso dusíme ve vodě s jemně nakrájenou cibulí a 4 stroužky česneku. Až je maso skoro měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky a dusíme do měkka. Dochutíme zbylým česnekem. Špenát spaříme, necháme okapat, nasekáme a v troše vody dusíme. Pak přidáme cibuli a dusíme dalších cca 5 minut. Nakonec přidáme vejce rozšlehané s mlékem a necháme srazit.
jehněčí na česneku s brambory a špenátem, recept, hlavní jídla |
|