Dnes je 10. prosince, úterý, svátek má: Julie
Jehněčí maso na papriceKategorie: hlavní jídla, skopové masoHodnocení receptu:   Na recept jehněčí maso na paprice potřebujeme tyto suroviny: • 750 g jehněčího masa • 150 g cibule • 3 stroužky česneku • 80 g másla • 30 g hladké mouky • sůl • 10 g sladké červené papriky • 4 lžíce vývaru • 3 lžíce rajčatového protlaku Recept jehněčí maso na paprice připravíme takto: Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na másle, přidáme kousky jehněčího masa a osmahneme. Pak je poprášíme hladkou moukou a mletou červenou paprikou, osolíme, zalijeme vývarem a podusíme doměkka. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a rajčatový protlak a ještě krátce povaříme.
jehněčí maso na paprice, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2019 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!