Dnes je 24. ledna, neděle, svátek má: Milena
Jehněčí maso na houbáchKategorie: hlavní jídla, skopové masoHodnocení receptu:   Na recept jehněčí maso na houbách potřebujeme tyto suroviny: • 800 g předního jehněčího masa s kostmi • 250 g čerstvých hub • 1 cibule • 2 lžíce oleje • 1 lžíce rajčatového protlaku • 10 dkg másla • sůl • 1 lžička hladké mouky • petrželka Recept jehněčí maso na houbách připravíme takto: Jehněčí maso rozdělíme na kousky a osmahneme po všech stranách na oleji dočervena. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme dorůžova, přidáme rajčatový protlak, několik lžic vody a sůl a přikryté dusíme na mírném ohni. Až je maso téměř měkké, přidáme houby nakrájené na plátky, chvilku podusíme, po chvilce přidáme mouku rozetřenou s máslem a dusíme, až je maso měkké. Podáváme posypané nadrobno nakrájenou petrželkou.
jehněčí maso na houbách, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!