![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 18. ledna, pondělí, svátek má: Vladislav ![]() • 1 kg jehněčí kýty • polévková zelenina • červené víno • máslo pro maceraci • sůl • pepř • česnek • rozmarýn • máta • trocha medu Recept jehněčí kýta bougignonne připravíme takto:
Uvedené koření smícháme s troškou oleje a medu na hustou kašičku a potřeme tím celou jehněčí kýtu. Polévkovou zeleninu orestujeme, zalijeme červeným vínem a dusíme po dobu asi 1 hodiny. Pak pasírujeme a doplníme máslem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí kýta Bougignonne nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Jehněčí Bourgignon Jehněčí filé na kyjevský způsob Jehněčí koleno se špenátem Jehněčí na hráškovém pyré Jehněčí po seversku Jehněčí špíz Kančí kýta s brusinkovou omáčkou Kýta na slanině Skopová kýta po štýrsku Srnčí kýta s kuřecími játry Tagliatelle s jehněčím ragů Velikonoční jehněčí plec Velikonoční nádivka s jehněčím kořínkem jehněčí kýta bougignonne, recept, speciality |
|