KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Jehněčí kýta Bougignonne

Kategorie: speciality, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí kýta bougignonne potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg jehněčí kýty
   • polévková zelenina
   • červené víno
   • máslo pro maceraci
   • sůl
   • pepř
   • česnek
   • rozmarýn
   • máta
   • trocha medu
Recept jehněčí kýta bougignonne připravíme takto:
Uvedené koření smícháme s troškou oleje a medu na hustou kašičku a potřeme tím celou jehněčí kýtu. Polévkovou zeleninu orestujeme, zalijeme červeným vínem a dusíme po dobu asi 1 hodiny. Pak pasírujeme a doplníme máslem.





jehněčí kýta bougignonne, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!