KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 27. května, sobota, svátek má: Valdemar


Jehněčí kolínka na bylinkách

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí kolínka na bylinkách potřebujeme tyto suroviny:

   • 6-8 jehněčích kolínek
   • 500 g gazdovské slaniny
   • 3 červené cibule
   • směs bylinek (bouquet garni)
   • bobkový list
   • několik kuliček nového koření
   • 5 stroužků česneku
   • 500 ml hovězího vývaru
   • 500 ml bílého suchého vína
   • sůl
Recept jehněčí kolínka na bylinkách připravíme takto:
Do pekáče dáme jehněčí kolínka, osolíme, vydatně potřeme najemno nasekanou směsí bylinek a sem tam proložíme bobkovým listem a novým kořením. Na pánvi orestujeme půl kila na kostky nakrájené slaniny s na osminky nakrájenou a rozebranou červenou cibulí a plátky z pěti stroužků česneku. Tím jehněčí přelijeme, přidáme půl litru vývaru a půl litru bílého vína, pekáč přikryjeme a vložíme na 2 hodiny do trouby předehřáté na 200°C. Po hodině a půl pekáč odkryjeme a zbylou půlhodinku dopečeme. Po vyjmutí upečených kousků jehněčího výpek vydusíme, až trochu zhoustne. Podáváme s bramborovým knedlíkem a červeným zelím.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí kolínka na bylinkách nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Anglické jehněčí žebro   Bílé zelí s jehněčím masem a jablky   Česneková jehněčí žebra   Česnekové jehněčí   Egyptské jehněčí kotlety   Irská jehněčí mísa   Irský jehněčí guláš   Jehněčí džuveč se zeleninou   Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou   Jehněčí hřbet plněný meduňkou   Jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem   Jehněčí karbanátky   Jehněčí kari   Jehněčí kolínko pečené s česnekem a rozmarýnem   Jehněčí kořínek na kmínu   Jehněčí kotletky v česnekové strouhance   Jehněčí kotletky v marinádě   Jehněčí kotlety   Jehněčí kotlety na bylinkách   Jehněčí kotlety po anglicku   Jehněčí kotlety po srbsku   Jehněčí kotlety se sýrem   Jehněčí kotlety se zeleninou   Jehněčí kotlety se žampiony   Jehněčí kousky na rajčatech s šalvějí a česnekem   Jehněčí kýta s mrkví a bramborami   Jehněčí maso na česneku   Jehněčí maso na houbách   Jehněčí maso na paprice   Jehněčí maso s fazolkami   Jehněčí maso se žampióny   Jehněčí na česneku s brambory a špenátem   Jehněčí na chmelu   Jehněčí na rozmarýnu   Jehněčí na rozmarýnu II   Jehněčí na smetaně   Jehněčí na šafránu   Jehněčí plátky buchlovské paní   Jehněčí po marocku   Jehněčí ragú se žampiony   Jehněčí roláda se špenátovou náplní   Jehněčí rolka s provensálskou omáčkou   Jehněčí s houbami   Jehněčí s rozmarýnem   Jehněčí souvlaki   Jehněčí výpečky   Králík na bylinkách   Kyperská jehněčí pečeně   Marinovaná jehněčí kýta   Pastýřský koláč jehněčí  


jehněčí kolínka na bylinkách, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!