Dnes je 15. prosince, neděle, svátek má: Radana a Radan
Jehněčí hřbet plněný meduňkouKategorie: hlavní jídlaHodnocení receptu:   Na recept jehněčí hřbet plněný meduňkou potřebujeme tyto suroviny: • 600 g jehněčího hřbetu bez kosti • lístky čerstvé meduňky • sůl • pepř • 2 lžíce olivového oleje Recept jehněčí hřbet plněný meduňkou připravíme takto: Hřbet rozdělíme na 4 porce, pak podélně nařízneme a rozložíme maso jako na roládu a osolíme a opepříme. Na každou porci masa poklademe 6 lístků meduňky, maso přiklopíme k sobě, znovu osolíme a opepříme (i zvenku) a na rozpáleném oleji opečeme z obou stran. Pak dáme do rozehřáté trouby a při teplotě 200°C pečeme 10 minut - maso by mělo být upečené na stupeň medium, při podávání ho nakrájíme na hezké šikmé plátky. Podáváme s vařenými brambory, baby karotkou a hráškem.
jehněčí hřbet plněný meduňkou, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2019 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!