Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninouKategorie: hlavní jídla, skopové masoHodnocení receptu:   Na recept jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou potřebujeme tyto suroviny: • 60 dkg jehněčí kýty • 10 dkg červených fazolí • 15 dkg zelených paprik • 1 lžíce hladk mouky • 1 cibule • 5 dkg fazolových lusků • 2 lžíce oleje • 1 lžíce protlaku • sůl • pepř • drcený kmín Recept jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou připravíme takto: Jehněčí kýtu nakrájíme na menší kostky. Fazole uvaříme zvlášt. Oloupanou cibuli nakrájíme a necháme na oleji zhnědnout. Přidáme maso, sůl, pepř a kmín, rajský protlak a vše orestujeme. Přlijeme trochu vody a dusíme až je maso měkké. Nakonec vložíme nakrájenou zelenou papriku, uvařené fazole a lusky, zahustíme moukou, provaříme a dochutíme.
jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou, recept, hlavní jídla |
|