Dnes je 22. ledna, pátek, svátek má: Slavomír
Játrový gulášKategorie: hlavní jídla, vnitřnostiHodnocení receptu:   Na recept játrový guláš potřebujeme tyto suroviny: • 500 g vepřových jater • 1 cibule • 2 lžíce olivového oleje • sůl • 2 lžíce sladké papriky • 1 lžička majoránky • 1 lžička drceného kmínu • hladká mouka na zahuštění • 3 stroužky česneku Recept játrový guláš připravíme takto: Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nadrobno nakrájená játra a restujeme asi 15 minut. Pak zaprášíme paprikou, ještě chvilku restujeme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Až jsou játra měkká, zahustíme moukou a dochutíme solí, majoránkou, drceným kmínem a rozetřeným česnekem. Játrový guláš podáváme s dušenou rýží, houskovými nebo bramborovými knedlíky.
játrový guláš, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!