KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. října, úterý, svátek má: Hedvika


Játra po gruzínsku

Kategorie: předkrmy, vnitřnosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept játra po gruzínsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g vepřových jater
   • 2 cibule
   • 2 vejce
   • 2 lžíce leča
   • olej
   • sůl
   • pepř
   • kmín
Recept játra po gruzínsku připravíme takto:
Játra odblaníme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Na oleji osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme játra, opepříme a krátce orestujeme. Játra přendáme do zapékacích misek, posypeme kmínem, do každé dáme lžíci leča, vyklepneme vejce, osolíme a zapečeme, až vejce ztuhnou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Játra po gruzínsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Tresčí játra s cibulí  


játra po gruzínsku, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!