KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 11. prosince, pondělí, svátek má: Dana


Japonské vepřové kari

Kategorie: speciality

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept japonské vepřové kari potřebujeme tyto suroviny:

   • vepřové maso
   • 700 ml vody
   • 1 polévková lžíce másla
   • japonská směs kari (polovina kostky)
   • 3 mrkve
   • 4 brambory
   • 2 cibule
Recept japonské vepřové kari připravíme takto:
Všechny ingredience dáme do velkého kastrolu a po dobu 3 minut mícháme, dokud cibule nezíská zlatavou barvu. Přidáme vodu a dovedeme ji k varu a z povrchu odstraníme vrstvu pěny, která se vytvoří. Pak snižíme teplotu a vaříme dalších 15 minut, dokud nebude mrkev jemná. Pak přidáme rozdrcenou směs kari a neustále mícháme, dokud se to nerozpustí. Podáváme s rýží.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Japonské vepřové kari nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Čínské vepřové řízky   Čínský meč z vepřového masa   Hovězí maso na kari   Japonské hovězí kari   Japonské kuřecí kari   Japonské nudle Yakisoba   Karibská dušená tykev s kukuřicí   Krůtí maso s třešněmi a kari rýží   Kuřecí na kari s lečem   Pikantní vepřové kostičky s sherry omáčkou   Pikantní vepřové plátky   Staročeské vepřové maso na kmíně s pivem   Vepřové koleno s jablečným křenem   Vepřové kotlety na bambusu   Vepřové kotlety s cumberlandskou omáčkou   Vepřové maso s cibulí na víně   Vepřové maso smažené se zázvorem   Vepřové medailonky s paprikami   Vepřové plátky v medovém dresingu   Vepřové ragú na pepři  


japonské vepřové kari, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!