![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 17. ledna, neděle, svátek má: Drahoslav ![]() • vepřové maso • 700 ml vody • 1 polévková lžíce másla • japonská směs kari (polovina kostky) • 3 mrkve • 4 brambory • 2 cibule Recept japonské vepřové kari připravíme takto:
Všechny ingredience dáme do velkého kastrolu a po dobu 3 minut mícháme, dokud cibule nezíská zlatavou barvu. Přidáme vodu a dovedeme ji k varu a z povrchu odstraníme vrstvu pěny, která se vytvoří. Pak snižíme teplotu a vaříme dalších 15 minut, dokud nebude mrkev jemná. Pak přidáme rozdrcenou směs kari a neustále mícháme, dokud se to nerozpustí. Podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Japonské vepřové kari nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Čínské vepřové řízky Čínský meč z vepřového masa Hovězí maso na kari Japonské hovězí kari Japonské kuřecí kari Japonské nudle Yakisoba Karibská dušená tykev s kukuřicí Krůtí maso s třešněmi a kari rýží Kuřecí na kari s lečem Pikantní vepřové kostičky s sherry omáčkou Pikantní vepřové plátky Staročeské vepřové maso na kmíně s pivem Vepřové koleno s jablečným křenem Vepřové kotlety na bambusu Vepřové kotlety s cumberlandskou omáčkou Vepřové maso s cibulí na víně Vepřové maso smažené se zázvorem Vepřové medailonky s paprikami Vepřové plátky v medovém dresingu Vepřové ragú na pepři japonské vepřové kari, recept, speciality |
|