KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Japonské hovězí kari

Kategorie: speciality

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept japonské hovězí kari potřebujeme tyto suroviny:

   • hovězí maso
   • 700 ml vody
   • 1 polévková lžíce másla
   • japonská směs kari (polovina kostky)
   • 3 mrkve
   • 4 brambory
   • 2 cibule
Recept japonské hovězí kari připravíme takto:
Všechny ingredience dáme do velkého kastrolu a po dobu 3 minut mícháme, dokud cibule nezíská zlatavou barvu. Přidáme vodu a dovedeme ji k varu a z povrchu odstraníme vrstvu pěny, která se vytvoří. Pak snižíme teplotu a vaříme dalších 15 minut, dokud nebude mrkev jemná. Pak přidáme rozdrcenou směs kari a neustále mícháme, dokud se to nerozpustí. Podáváme s rýží.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Japonské hovězí kari nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Azu po tatarsku z hovězího masa   Hovězí bok na medu   Hovězí čína   Hovězí líčka   Hovězí maso na kari   Hovězí maso na víně   Hovězí na pivu   Hovězí pečené na pivě   Hovězí po námořnicku   Hovězí roštěnka s citrónem a zeleninou   Hovězí rožeň po indiánsku   Hovězí steak s koňakovou omáčkou   Hovězí steaky s houbovou omáčkou   Hovězí špízky s paprikou a červeným zelím   Hovězí teriyaki   Hovězí žebra po texasku   Japonské kuřecí kari   Japonské nudle Yakisoba   Japonské vepřové kari   Karibská dušená tykev s kukuřicí   Krůtí maso s třešněmi a kari rýží   Kuřecí na kari s lečem   Mexické hovězí fajitas   Špagety s pikantním hovězím masem   Zaklepávané hovězí řízky  


japonské hovězí kari, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!