![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 20. ledna, středa, svátek má: Ilona ![]() • hovězí maso • 700 ml vody • 1 polévková lžíce másla • japonská směs kari (polovina kostky) • 3 mrkve • 4 brambory • 2 cibule Recept japonské hovězí kari připravíme takto:
Všechny ingredience dáme do velkého kastrolu a po dobu 3 minut mícháme, dokud cibule nezíská zlatavou barvu. Přidáme vodu a dovedeme ji k varu a z povrchu odstraníme vrstvu pěny, která se vytvoří. Pak snižíme teplotu a vaříme dalších 15 minut, dokud nebude mrkev jemná. Pak přidáme rozdrcenou směs kari a neustále mícháme, dokud se to nerozpustí. Podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Japonské hovězí kari nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Azu po tatarsku z hovězího masa Hovězí bok na medu Hovězí čína Hovězí líčka Hovězí maso na kari Hovězí maso na víně Hovězí na pivu Hovězí pečené na pivě Hovězí po námořnicku Hovězí roštěnka s citrónem a zeleninou Hovězí rožeň po indiánsku Hovězí steak s koňakovou omáčkou Hovězí steaky s houbovou omáčkou Hovězí špízky s paprikou a červeným zelím Hovězí teriyaki Hovězí žebra po texasku Japonské kuřecí kari Japonské nudle Yakisoba Japonské vepřové kari Karibská dušená tykev s kukuřicí Krůtí maso s třešněmi a kari rýží Kuřecí na kari s lečem Mexické hovězí fajitas Špagety s pikantním hovězím masem Zaklepávané hovězí řízky japonské hovězí kari, recept, speciality |
|