![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 300 g jahod • 250 g polohrubé mouky • 200 g cukru krupice • 1 prášek do pečiva • 3 vejce • 250 ml šlehačky • 50 g cukru moučky Recept jahodová bublanina připravíme takto:
Smícháme mouku s cukrem, práškem do pečiva, šlehačkou a vejci. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, na těsto poklademe jahody, dáme do vyhřáté trouby na 175°C a pečeme asi 20 - 25 minut. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jahodová bublanina nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Borůvková bublanina Domácí jahodová zmrzlina Domácí jahodová zmrzlina Jahodová buchta Jahodová dřeň Jahodová roláda Jahodová vodová zmrzlina Jahodová zmrzlina Jahodová zmrzlina II Jahodová zmrzlina s tvarohem Ovocná bublanina Rybízová bublanina Rychlá jahodová zmrzlina Třešňová bublanina jahodová bublanina, recept, sladkosti |
|