KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 29. března, středa, svátek má: Ta»ána


Jáhlová česnečka

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jáhlová česnečka potřebujeme tyto suroviny:

   • jáhly
   • zeleninový bujón
   • 5 stroužků česneku
   • 60 g sádla
   • 2-3 lžičky majoránky
   • černé koření
   • 1/2 lžičky soli
Recept jáhlová česnečka připravíme takto:
K varu přivedeme vodu, do ní rozpustíme bujón , nasypeme jáhly - na 1 l vývaru asi 100g. Trochu přisolíme, připepříme dle chuti a necháme jáhly rozvařit. Až se jáhly rozvaří a polévka bude hustá, tak polévku odstavíme. Do sádla (2 lžíce) prolisujeme česnek, sůl a majoránku, pořádně promícháme a dáme do uvařené polévky rozpustit a je hotovo.





jáhlová česnečka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!