KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 26. února, neděle, svátek má: Dorota


Italský štrůdl

Kategorie: sladkosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept italský štrůdl potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g polohrubé mouky
   • 300 g práškový cukr
   • kypřící prášek
   • na náplň: 2 tvarohy + balíček rozinek + kysaná smetana + cukr krystal
   • na vrchní směs: 4 vejce + 5 dcl mléka + 100g rozpuštěného másla + vanilka
Recept italský štrůdl připravíme takto:
Mouku, cukr a kypřící prášek spolu smícháme a rozdělíme na polovinu. První polovinu směsi vysypeme na plech. Smícháme tvaroh, rozinky a cukr, vysypeme na první polovinu mouky a zalijeme kysanou smetanou. Vysypeme druhou část směsi. Vejce rozmícháme s vanilkou, rozehřátým máslem a mlékem a pomalu nalijeme na směs. Pečeme při 170°C asi 35 minut.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Italský štrůdl nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Balkánský štrůdl   Italský jahodový krém   Jablečno-banánový štrůdl (závin)   Jablečný štrůdl s jogurtem (závin)   Kynutý švestkový štrůdl   Pivní štrůdl   Štrůdl z tvarohového těsta   Tvarohový štrůdl  


italský štrůdl, recept, sladkosti


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!