![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 300 g špenátu • 1 vejce • 1,25 l hovězího vývaru • 40 g másla • 3 lžíce strouhaného sýra • sůl • pepř • muškátový květ • olej Recept italská špenátová polévka připravíme takto:
Očištěný špenát dáme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Pak scedíme, necháme okapat, zalijeme vlažným vývarem, rozmícháme, přidáme máslo, rozšlehané vejce, koření a sýr a za stálého míchání na malém ohni ohříváme, až polévka zhoustne. Italskou špenátovou polévku podáváme s plátky bílé veky osmaženými na oleji. V naší kuchařce bylo kromě receptu Italská špenátová polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bavorská pikantní špenátová polévka s bylinkami Italská čočková polévka Italská fazolová polévka Italská polévka Italská rajčatová polévka Italská zeleninová polévka Špenátová krémová polévka Špenátová polévka Špenátová polévka s jehněčím masem Špenátová polévka s lososem Špenátová polévka s mlékem Špenátová polévka s vejcem Špenátová polévka s vejci Špenátová polévka se smetanou italská špenátová polévka, recept, polévky |
|