KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 29. května, pondělí, svátek má: Maxmilián


Italská špenátová polévka

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept italská špenátová polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g špenátu
   • 1 vejce
   • 1,25 l hovězího vývaru
   • 40 g másla
   • 3 lžíce strouhaného sýra
   • sůl
   • pepř
   • muškátový květ
   • olej
Recept italská špenátová polévka připravíme takto:
Očištěný špenát dáme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Pak scedíme, necháme okapat, zalijeme vlažným vývarem, rozmícháme, přidáme máslo, rozšlehané vejce, koření a sýr a za stálého míchání na malém ohni ohříváme, až polévka zhoustne. Italskou špenátovou polévku podáváme s plátky bílé veky osmaženými na oleji.





italská špenátová polévka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!