Dnes je 19. ledna, úterý, svátek má: Doubravka
Irské dušené masoKategorie: hlavní jídla, hovězí masoHodnocení receptu:   Na recept irské dušené maso potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg hovězí kližky • 700 g brambor • 300 g cibule • 300 g mrkve • 1 pórek • 1 palička česneku • hladká mouka • olivový olej • sůl • pepř • petržel • bazalka • tymián • bobkový list • 0,5 l irského stoutu Recept irské dušené maso připravíme takto: Pokrájené maso obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Přendáme do kastrolu, podlijeme stoutem, osolíme, opepříme, přidáme bylinky a zvolna dusíme. Na stejném oleji osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli a jemně nakrájený česnek, přidáme k masu a dusíme téměř do měkka. Potom přidáme na kostky nakrájené brambory a mrkev a na kolečka nakrájený pórek a dusíme ještě asi půl hodiny.
irské dušené maso, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!