POLÉVKY
(893)
HLAVNÍ JÍDLA
(2739)
PŘÍLOHY
(304)
SALÁTY
(390)
PŘEDKRMY
(353)
SLADKOSTI
(875)
MINUTKY
(200)
SPECIALITY
(379)
NA CHLEBA
(352)
KOMPOTY, MARMELÁDY
(70)
NÁPOJE
(272)

Další kategorie receptů






TIPY A TRIKY FARMÁŘSKÉ TRHY RESTAURACE A HOSPODY

Kung Pao

Kategorie: minutky, vepřové maso


Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kung pao potřebujeme tyto suroviny:

   • 3 libové kotlety
   • 3 plátky celeru velikosti kotlet
   • 1 feferonka
   • 1 vejce
   • 1 hrst překrájených mandlí
   • 1 lžička solamylu
   • 1 lžička sojové omáčky 1 špetka glutasolu
   • 1 lžíce polosuchého vína
   • sádlo
Recept kung pao připravíme takto:

Naklepané maso nakrájíme na menší hranolky, které důkladně promícháme s vejcem a škrobovou moučkou, necháme chvíli odležet. Na rozpálené sádlo vhodíme překrájené mandle a nakrájenou feferonku, krátce osmahneme, přidáme maso a za stálého míchání necháme změknout. Nakrájíme celer na stejné hranolky jako maso a osmažíme na sádle do růžova. Celer přidáme k masu, ochutíme vínem, sojovou omáčkou a glutasolem.

19
Vytisknout recept Kung PaoDalší recepty v kategorii Minutky
Další recepty v kategorii Vepřové maso


V naší kuchařce bylo kromě receptu Kung Pao nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:
Kuře Kung-Pao


kung pao, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.






















©2014 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!