POLÉVKY
(886)
HLAVNÍ JÍDLA
(2703)
PŘÍLOHY
(294)
SALÁTY
(386)
PŘEDKRMY
(343)
SLADKOSTI
(862)
MINUTKY
(198)
SPECIALITY
(376)
NA CHLEBA
(345)
KOMPOTY, MARMELÁDY
(61)
NÁPOJE
(256)

Další kategorie receptů






TIPY A TRIKY FARMÁŘSKÉ TRHY RESTAURACE A HOSPODY

Haše

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso


Hodnocení receptu: Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG.
Na recept haše potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g hovězího masa bez kosti
   • 60 g margarínu
   • 75 g cibule
   • 23 g hladké mouky
   • 200 ml vývaru
   • 150 g housek
   • česnek
   • sůl
   • pepř
Recept haše připravíme takto:

Hovězí maso uvaříme v osolené vodě. Na třetině tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku, rozředíme ji vývarem, rozšleháme a uvaříme hustý krém. Do něj přidáme uvařené umleté maso, namočenou housku, osolíme, opepříme, přidáme česnek rozetřený se solí, vše dobře promícháme a povaříme.

6
Vytisknout recept HašeDalší recepty v kategorii Hlavní jídla
Další recepty v kategorii Hovězí maso




haše, recept, hlavní jídla






















©2014 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!