KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. října, pondělí, svátek má: Teodor


Hroznový clafoutis

Kategorie: sladkosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hroznový clafoutis potřebujeme tyto suroviny:

   • 3 lžíce polohrubé mouky
   • 200 ml mléka
   • 4 vejce
   • 1 vanilínový cukr
   • 400 g čerstvých hroznů
   • 2 lžíce moučkového cukru
   • 2 lžíce cukru krupice na poprášení
Recept hroznový clafoutis připravíme takto:
Mouku prosijeme s moučkovým cukrem do mísy a vymícháme s mlékem do hladka. Pak vmícháme vanilínový cukr a vejce. Hrozny omyjeme, osušíme, rovnoměrně je rozdělíme do kulaté nízké koláčové formy (průměr 26-28 cm) vymazané máslem, na hrozny nalijeme těsto a pečeme v předehřáté troubě při 180°C asi 45 minut. Podáváme teplé, posypané cukrem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Hroznový clafoutis nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Ovocné pyré s hroznovým vínem  


hroznový clafoutis, recept, sladkosti


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!