KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 12. prosince, úterý, svátek má: Simona


Hovězí závitky s vařeným bramborem a zelenými lusky

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí závitky s vařeným bramborem a zelenými lusky potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 hovězí plátky
   • 100 g anglické slaniny
   • 750 g brambor
   • 850 g kysaného zelí
   • 2 zelené papriky
   • špetka cukru
   • 2 lžíce smetany ke šlehání
   • 2 lžičky solamylu
   • sůl
   • pepř
   • 2 lžíce oleje
   • 2 bobkové listy
Recept hovězí závitky s vařeným bramborem a zelenými lusky připravíme takto:
Na kostičky nakrájenou slaninku orestujeme na másle. Na jemné proužky nakrájené papriky smícháme s 3/4 opečené slaniny a kysaným zelím. Maso opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. Obložíme je tenkou vrstvou zelné směsi, svineme a spíchneme špejlí. Na rozehřátém oleji závitky ze všech stran zprudka opečeme. Přilijeme asi půl litru vody, přivedem k varu a pod pokličkou zhruba hodinu a půl dusíme. V kastrole zahřejeme zbylou náplň, okořeníme ji bobkovým listem, solí, pepřem a cukrem. Závitky vyjmeme z pánve a udržujeme v teple. Solamyl utřeme ve smetaně dohladka, vmícháme jej do výpeku, krátce povaříme, případně dochutíme solí a pepřem. Hotové závitky upravíme na zelí, omáčku podáváme zvlášť, vařené brambory můžeme posypat opečenou slaninou, podáváme se zelenými fazolkami.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí závitky s vařeným bramborem a zelenými lusky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Arabská hovězí játra   Baskická směs s tuňákem a bramborem   Boloňský hovězí hrnec   Brambory plněné mletým hovězím   Burgundské hovězí maso   Cikánská hovězí pečeně   Dalmátské dušené hovězí maso   Domácí hovězí roštěná   Dušená hovězí plec na šalotce   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené hovězí na víně   Dušené hovězí nudličky se zeleninou   Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky   Dušené hovězí plátky se zeleninou   Dušené hovězí po florentinsku   Fazolové lusky ve slanině se sýrem   Fazolové závitky   Filé se zelenými fazolkami a hruškou   Filé zapečené s bramborem   Grilovaný hovězí jazyk   Guláš z hovězí oháňky   Hortobadské hovězí plátky   Hovězí eintopf   Hovězí guláš   Hovězí guláš Jadran   Hovězí guláš na pivě   Hovězí guláš na víně   Hovězí guláš s cuketou   Hovězí guláš s černým pivem   Hovězí guláš s červenými fazolemi   Hovězí guláš s fazolemi   Hovězí guláš s houbami   Hovězí guláš s jablky   Hovězí jazyk na smetaně   Hovězí klopsy v rajské omáčce   Hovězí kostky s mrkví   Hovězí kotlíkový guláš   Hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré   Hovězí křenová roláda   Hovězí květová špička   Hovězí kýta na okurkách   Hovězí maso dušené se zeleninou   Hovězí maso na cibulce s vejci   Hovězí maso na cibuli   Hovězí maso na majoránce   Hovězí maso na pepři   Hovězí maso na pepři II   Hovězí maso na pivě   Hovězí maso na rajčatech  


hovězí závitky s vařeným bramborem a zelenými lusky, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!