Hovězí srdce s fazolkamaKategorie: hlavní jídla, vnitřnostiHodnocení receptu:   Na recept hovězí srdce s fazolkama potřebujeme tyto suroviny: • 250 g hovězího srdce • cca 100 g zelených fazolek • 1 cibule • 250 g kysané smetany • rostlinný olej • sůl • barevný pepř • muškátový oříšek Recept hovězí srdce s fazolkama připravíme takto: Srdce nakrájame na rezance.
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme srdce nakrájené na nudličky, na polovinu překrojené fazolky, opepříme a opečeme na větším ohni asi 10 minut. Potom podlijeme vodou a dusíme do měkka. Pak přidáme kysanou smetanu, zamícháme, dochutíme a ještě 2-3 minuty povaříme.
hovězí srdce s fazolkama, recept, hlavní jídla |
|