![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 12 řezů ze svíčkové • 400 g slaniny • 5 zelených paprik • 5 cibulí • sůl,mletý pepř • kečup • plnotučná hořčice Recept hovězí rožeň pondiánsku připravíme takto:
Řezy ze svíčkové obráceným nožem naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Maso pak navlékneme střídavě s plátky slaniny, půlkami očištěných paprik a kolečky cibule na rožeň. Opékáme za stálého otáčení a potírání olejem. Asi po 10 minutách sundáme rožeň z grilu a ostrým nožem opečené maso okrajujeme, dokud se neobjeví syrové maso. Znovu grilujeme a postup opakujeme. Okrájené maso potíráme kečupem nebo hořčicí. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí rožeň po indiánsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Azu po tatarsku z hovězího masa Hovězí bok na medu Hovězí čína Hovězí líčka Hovězí maso na kari Hovězí maso na víně Hovězí na pivu Hovězí pečené na pivě Hovězí po námořnicku Hovězí roštěnka s citrónem a zeleninou Hovězí steak s koňakovou omáčkou Hovězí steaky s houbovou omáčkou Hovězí špízky s paprikou a červeným zelím Hovězí teriyaki Hovězí žebra po texasku Japonské hovězí kari Mexické hovězí fajitas Špagety s pikantním hovězím masem Zaklepávané hovězí řízky hovězí rožeň po indiánsku, recept, speciality |
|