KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. srpna, neděle, svátek má: Bernard


Hovězí rožeň po indiánsku

Kategorie: speciality

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí rožeň pondiánsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 12 řezů ze svíčkové
   • 400 g slaniny
   • 5 zelených paprik
   • 5 cibulí
   • sůl,mletý pepř
   • kečup
   • plnotučná hořčice
Recept hovězí rožeň pondiánsku připravíme takto:
Řezy ze svíčkové obráceným nožem naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Maso pak navlékneme střídavě s plátky slaniny, půlkami očištěných paprik a kolečky cibule na rožeň. Opékáme za stálého otáčení a potírání olejem. Asi po 10 minutách sundáme rožeň z grilu a ostrým nožem opečené maso okrajujeme, dokud se neobjeví syrové maso. Znovu grilujeme a postup opakujeme. Okrájené maso potíráme kečupem nebo hořčicí.





hovězí rožeň po indiánsku, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!