Dnes je 20. ledna, středa, svátek má: Ilona
Hovězí polévka s játryKategorie: polévky, hovězí masoHodnocení receptu:   Na recept hovězí polévka s játry potřebujeme tyto suroviny: • 600 g předního hovězího masa • 500 g kostí • 50 g jater • 120 g kořenové zeleniny • 10 g tuku na orestování • 2 l vody • sůl • petržel Recept hovězí polévka s játry připravíme takto: Očištěné, mírně naklepané maso nakrájíme na kousky a dáme vařit s kostmi. 2. Játra vaříme společně s masem vcelku. Zeleninu nakrájíme na plátky a orestujeme dozlatova na pánvi. Zeleninu zalijeme částí vroucí polévky, chvíli povaříme a přidáme do polévky 15 minut před dovařením. Po změknutí masa, kosti a játra vytáhneme. Játra nakrájíme na kousky a vložíme zpět do polévky. Nakonec polévku osolíme, okořeníme a přidáme petržel.
hovězí polévka s játry, recept, polévky Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!