KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 11. prosince, pondělí, svátek má: Dana


Hovězí po námořnicku

Kategorie: speciality, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí po námořnicku potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 hovězí řízky z kýty
   • 4 větší brambory
   • 2 větší cibule
   • hladká mouka
   • 40 g oleje
   • sůl
   • mletý černý pepř
   • 2 dcl černého vína
Recept hovězí po námořnicku připravíme takto:
Maso osolíme, naklepeme a poprášíime moukou. V kastrólu rozehřejeme olej a řízky opečeme po obou stranách. Potom je vyndáme a uchováme v teple. Na oleji po opečení masa osmahneme na kroužky nakrájenou cibuli. Brambory očistíme, umyjeme a nakrájíme na plátky. Do kastrólu dáme část cibule, přidáme opečené maso, opepříme, na maso dáme trochu cibule a vrstvu osolených brambor smíchaných s cibulí a ještě osolíme. Dusíme do mäkka a podle potřeby podléváme vínem.





hovězí po námořnicku, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!