Dnes je 16. ledna, sobota, svátek má: Ctirad
Hovězí perkeltKategorie: hlavní jídla, hovězí masoHodnocení receptu:   Na recept hovězí perkelt potřebujeme tyto suroviny: • 600 g hovězího zadního masa • 4 velké cibule • 2 slovenské papriky • 4 velká rajčata • sádlo • sladká mletá paprika • sůl • mletý černý pepř Recept hovězí perkelt připravíme takto: V hrnci na sádle orestujeme do zlatova nakrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, zamícháme a zalijeme vroucí vodou. Do vroucí vody vložíme na velké kostky nakrájené maso. Rajčata a zelené papriky nakrájíme na menší kousky a přidáme k masu. Za stálého podlévání uvaříme maso do měkka.
Nakonec dochutíme solí a pepřem. Podáváme s těstovinovými noky.
hovězí perkelt, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!