KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 27. května, sobota, svátek má: Valdemar


Hovězí perkelt II

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí perkelt potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g hovězího masa
   • 250 ml zakysané smetany
   • 4 rajčata
   • 2 zeleninové papriky
   • 4 lžíce oleje
   • 2 cibule
   • 40 g hladké mouky
   • citrónová šťáva
   • masový vývar
   • 1 lžička mleté červené papriky
   • sůl
Recept hovězí perkelt připravíme takto:
Maso umyjeme a nakrájíme na kostky, za stálého míchání osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, zpěníme ji, zaprášíme moukou, orestujeme a odstavíme. Pak přimícháme mletou papriku a sůl, podlijeme vývarem, přidáme na nudle nakrájené papriky a přikryté dusíme. Pak přidáme oloupaná rajčata a dusíme doměkka. Nakonec přimícháme smetanu, přivedeme k varu, odstavíme a podle chuti pokapeme citrónovou šťávou. Podáváme s vařenými brambory nebo dušenou rýží.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí perkelt II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Arabská hovězí játra   Boloňský hovězí hrnec   Brambory plněné mletým hovězím   Burgundské hovězí maso   Cikánská hovězí pečeně   Dalmátské dušené hovězí maso   Domácí hovězí roštěná   Dušená hovězí plec na šalotce   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené hovězí na víně   Dušené hovězí nudličky se zeleninou   Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky   Dušené hovězí plátky se zeleninou   Dušené hovězí po florentinsku   Grilovaný hovězí jazyk   Guláš z hovězí oháňky   Hortobadské hovězí plátky   Houbový perkelt   Hovězí eintopf   Hovězí guláš   Hovězí guláš Jadran   Hovězí guláš na pivě   Hovězí guláš na víně   Hovězí guláš s cuketou   Hovězí guláš s černým pivem   Hovězí guláš s červenými fazolemi   Hovězí guláš s fazolemi   Hovězí guláš s houbami   Hovězí guláš s jablky   Hovězí jazyk na smetaně   Hovězí klopsy v rajské omáčce   Hovězí kostky s mrkví   Hovězí kotlíkový guláš   Hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré   Hovězí křenová roláda   Hovězí květová špička   Hovězí kýta na okurkách   Hovězí maso dušené se zeleninou   Hovězí maso na cibulce s vejci   Hovězí maso na cibuli   Hovězí maso na majoránce   Hovězí maso na pepři   Hovězí maso na pepři II   Hovězí maso na pivě   Hovězí maso na rajčatech   Hovězí maso na zázvoru   Hovězí maso na žampionech   Hovězí maso s brokolicí   Hovězí maso s křenovou omáčkou  


hovězí perkelt ii, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!