![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g zadního hovězího masa • 100 g paprikové klobásy • 100 g libové slaniny • 1 velká cibule • 125 ml piva (10°) • petrželka • kopr • sůl • drcený pepř • mletý zázvor • hladká mouka Recept hovězí pečené na pivě připravíme takto:
Maso protkneme paprikovou klobásou, dáme do kastrolu, přidáme snítku petržele a kopru, zalijeme pivem a necháme 4-5 hodin marinovat. Libovou slaninu spolu s cibulí lehce osmahneme, pak přidáme marinované maso i s nálevem, osolíme, okořeníme pepřem a zázvorem a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, štávu lehce zahustíme moukou, zasmahneme, zalijeme, povaříme a důkladně přecedíme. Podáváme s houskovými knedlíky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí pečené na pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Azu po tatarsku z hovězího masa Brambory pečené v bůčku Hovězí bok na medu Hovězí čína Hovězí líčka Hovězí maso na kari Hovězí maso na víně Hovězí na pivu Hovězí po námořnicku Hovězí roštěnka s citrónem a zeleninou Hovězí rožeň po indiánsku Hovězí steak s koňakovou omáčkou Hovězí steaky s houbovou omáčkou Hovězí špízky s paprikou a červeným zelím Hovězí teriyaki Hovězí žebra po texasku Japonské hovězí kari Kozlí růžky s cibulí a pršutem na pivě Krevetí pečené rolky Mexické hovězí fajitas Pečené filety z lososa Pečené kvíčaly Pečené sluky Pstruh na pivě Špagety s pikantním hovězím masem Špekáčky (buřty) na pivě Zaklepávané hovězí řízky Zapečené brambory Quattro formaggi Zapečené kotlety s olivami Zapečené mušle Saganaki hovězí pečené na pivě, recept, speciality |
|