KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. srpna, sobota, svátek má: Ludvík


Hovězí pečené na pivě

Kategorie: speciality, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí pečené na pivě potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g zadního hovězího masa
   • 100 g paprikové klobásy
   • 100 g libové slaniny
   • 1 velká cibule
   • 125 ml piva (10°)
   • petrželka
   • kopr
   • sůl
   • drcený pepř
   • mletý zázvor
   • hladká mouka
Recept hovězí pečené na pivě připravíme takto:
Maso protkneme paprikovou klobásou, dáme do kastrolu, přidáme snítku petržele a kopru, zalijeme pivem a necháme 4-5 hodin marinovat. Libovou slaninu spolu s cibulí lehce osmahneme, pak přidáme marinované maso i s nálevem, osolíme, okořeníme pepřem a zázvorem a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, štávu lehce zahustíme moukou, zasmahneme, zalijeme, povaříme a důkladně přecedíme. Podáváme s houskovými knedlíky.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí pečené na pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Azu po tatarsku z hovězího masa   Brambory pečené v bůčku   Hovězí bok na medu   Hovězí čína   Hovězí líčka   Hovězí maso na kari   Hovězí maso na víně   Hovězí na pivu   Hovězí po námořnicku   Hovězí roštěnka s citrónem a zeleninou   Hovězí rožeň po indiánsku   Hovězí steak s koňakovou omáčkou   Hovězí steaky s houbovou omáčkou   Hovězí špízky s paprikou a červeným zelím   Hovězí teriyaki   Hovězí žebra po texasku   Japonské hovězí kari   Kozlí růžky s cibulí a pršutem na pivě   Krevetí pečené rolky   Mexické hovězí fajitas   Pečené filety z lososa   Pečené kvíčaly   Pečené sluky   Pstruh na pivě   Špagety s pikantním hovězím masem   Špekáčky (buřty) na pivě   Zaklepávané hovězí řízky   Zapečené brambory Quattro formaggi   Zapečené kotlety s olivami   Zapečené mušle Saganaki  


hovězí pečené na pivě, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!