KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 30. března, čtvrtek, svátek má: Arnošt


Hovězí pečeně na jalovci a pivu

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí pečeně na jalovci a pivu potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g zadního hovězího masa
   • 50 g slaniny
   • 2 lžíce oleje
   • 100 g cibule
   • 1 lžíce hořčice
   • 500 ml tmavého piva
   • chléb
   • sůl
   • pepř
   • jalovec
Recept hovězí pečeně na jalovci a pivu připravíme takto:
Maso osolíme, prošpikujeme klínky slaniny a opečeme na tuku v pekáči. Vyjmeme ho a na tuku dozlatova orestujeme nakrájenou cibuli. Zalijeme pivem, vmícháme hořčici, vrátíme maso, přidáme koření a pečeme v troubě pod pokličkou za občasného podlévání vypečenou šťávou doměkka. Měkké maso vyjmeme a necháme vychladnout. Šťávu zahustíme nastrouhaným tvrdým tmavým chlebem a asi 30 minut povaříme. Potom přecedíme a dochutíme. Vychladlou pečeni nakrájíme na porce, plátky vložíme do omáčky a prohřejeme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí pečeně na jalovci a pivu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Arabská hovězí játra   Bavorská sekaná pečeně   Bavorská vepřová pečeně   Boloňský hovězí hrnec   Brambory plněné mletým hovězím   Burgundské hovězí maso   Buřty na pivu II   Buřty na pivu s fazolemi   Cikánská hovězí pečeně   Cikánská pečeně s paprikovou náplní   Dalmátské dušené hovězí maso   Debrecínská svíčková pečeně   Divoká sekaná pečeně   Domácí hovězí roštěná   Dušená hovězí plec na šalotce   Dušená skopová pečeně   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené hovězí na víně   Dušené hovězí nudličky se zeleninou   Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky   Dušené hovězí plátky se zeleninou   Dušené hovězí po florentinsku   Grilovaný hovězí jazyk   Guláš z hovězí oháňky   Hortobadské hovězí plátky   Hovězí eintopf   Hovězí guláš   Hovězí guláš Jadran   Hovězí guláš na pivě   Hovězí guláš na víně   Hovězí guláš s cuketou   Hovězí guláš s černým pivem   Hovězí guláš s červenými fazolemi   Hovězí guláš s fazolemi   Hovězí guláš s houbami   Hovězí guláš s jablky   Hovězí jazyk na smetaně   Hovězí klopsy v rajské omáčce   Hovězí kostky s mrkví   Hovězí kotlíkový guláš   Hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré   Hovězí křenová roláda   Hovězí květová špička   Hovězí kýta na okurkách   Hovězí maso dušené se zeleninou   Hovězí maso na cibulce s vejci   Hovězí maso na cibuli   Hovězí maso na majoránce   Hovězí maso na pepři  


hovězí pečeně na jalovci a pivu, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!