KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 28. dubna, pátek, svátek má: Vlastislav


Hovězí maso s rukolou

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí maso s rukolou potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g libového hovězího masa
   • 200 g rukoly
   • na marinádu: 3 lžíce balzamikového octa + 2 lžíce olivového oleje + 1 lžíce medu + sůl + 2-3 větvičky estragonu + 2-3 větvičky máty + 2-3 větvičky mateřídoušky + pálivá paprika
   • 2 stroužky česneku
   • olivový olej
   • hrst pražených piniových ořechů
Recept hovězí maso s rukolou připravíme takto:
Hovězí omyjeme, osušíme a nakrájíme na asi 1 cm tenké nudličky, dáme do mikrotenového sáčku, přidáme marinádu, vypustíme ze sáčku vzduch, pevně ho zavážeme a uložíme do ledničky na minimálně 1 hodinu (čím déle, tím lépe). Na pánev dáme pár lžiček oleje a na něm orestujeme podélně nakrájený česnek (asi minutu). Pak jej vyndáme a v oleji orestujeme kousky masa z obou stran dozlatova. K masu přidáme rukolu, přikryjeme pánev pokličkou a 2-3 minuty prohříváme. Při podávání porce masa posypeme piniovými oříšky zlehka opraženými na oleji.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso s rukolou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Arabská hovězí játra   Bavorský masový kotlík   Beraní maso na česneku   Boloňský hovězí hrnec   Bosenské masové kuličky   Brambory plněné mletým hovězím   Burgundské hovězí maso   Cikánská hovězí pečeně   Dalmátské dušené hovězí maso   Domácí hovězí roštěná   Drůbeží maso v alobalu   Dušená hovězí plec na šalotce   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené hovězí na víně   Dušené hovězí nudličky se zeleninou   Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky   Dušené hovězí plátky se zeleninou   Dušené hovězí po florentinsku   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Grilovaný hovězí jazyk   Guláš z hovězí oháňky   Hortobadské hovězí plátky   Hovězí eintopf   Hovězí guláš   Hovězí guláš Jadran   Hovězí guláš na pivě   Hovězí guláš na víně   Hovězí guláš s cuketou   Hovězí guláš s černým pivem   Hovězí guláš s červenými fazolemi   Hovězí guláš s fazolemi   Hovězí guláš s houbami   Hovězí guláš s jablky   Hovězí jazyk na smetaně   Hovězí klopsy v rajské omáčce   Hovězí kostky s mrkví   Hovězí kotlíkový guláš   Hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré   Hovězí křenová roláda   Hovězí květová špička   Hovězí kýta na okurkách   Hovězí maso dušené se zeleninou   Hovězí maso na cibulce s vejci  


hovězí maso s rukolou, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!