KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. dubna, úterý, svátek má: Marek


Hovězí maso s pikantními fazolemi

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí maso s pikantními fazolemi potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g zadního hovězího masa
   • 200 g bílých fazolí
   • ½l vody
   • 500 g rajčat
   • cibule
   • stroužek česneku
   • 2 čerstvé zelené feferonky
   • 3 stonky čerstvého rozmarýnu
   • 3 lžíce oleje
   • sůl
   • 50g hrubého celozrnného chleba
   • 50g piniových semínek
   • 50g másla
Recept hovězí maso s pikantními fazolemi připravíme takto:
Fazole namočíme nejméně na 6 hodin do vody. Pak fazole vaříme 45 minut doměkka. Mezitím maso nakrájíme na kostky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek nasekáme, feferonky bez semen nakrájíme na nudličky, lístky rozmarýnu hrubě nasekáme. Ve velkém hrnci rozehřejeme olej, přidáme maso a za stálého míchání ho prudce ze všech stran opečeme dohněda. Maso vyjmeme, vložíme cibuli, česnek, feferonky a rozmarýn, zpěníme, až cibule zesklovatí,přidáme maso, rajčata, fazole, podlijeme vývarem z fazolí a osolíme. Hrnec přikryjeme a vložíme na spodní lištu studené trouby. Troubu zapneme na 180°C a pečeme 45 min. Mezitím rozdrobíme chléb a nasekáme piniová semínka. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme chléb a semínka a opékáme asi 10 minut. Rozdělíme na maso a vše pečeme další 1,5h. v odkryté nádobě, až jsou fazole i maso zcela měkké.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso s pikantními fazolemi nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Arabská hovězí játra   Bavorský masový kotlík   Beraní maso na česneku   Beraní pikantní guláš s fazolemi   Boloňský hovězí hrnec   Bosenské masové kuličky   Brambory plněné mletým hovězím   Burgundské hovězí maso   Buřty na pivu s fazolemi   Cikánská hovězí pečeně   Dalmátské dušené hovězí maso   Domácí hovězí roštěná   Drůbeží maso v alobalu   Dušená hovězí plec na šalotce   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené hovězí na víně   Dušené hovězí nudličky se zeleninou   Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky   Dušené hovězí plátky se zeleninou   Dušené hovězí po florentinsku   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Grilovaný hovězí jazyk   Guláš z hovězí oháňky   Hortobadské hovězí plátky   Hovězí eintopf   Hovězí guláš   Hovězí guláš Jadran   Hovězí guláš na pivě   Hovězí guláš na víně   Hovězí guláš s cuketou   Hovězí guláš s černým pivem   Hovězí guláš s červenými fazolemi   Hovězí guláš s fazolemi   Hovězí guláš s houbami   Hovězí guláš s jablky   Hovězí jazyk na smetaně   Hovězí klopsy v rajské omáčce   Hovězí kostky s mrkví   Hovězí kotlíkový guláš   Hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré   Hovězí křenová roláda   Hovězí květová špička   Hovězí kýta na okurkách  


hovězí maso s pikantními fazolemi, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!